Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση Σαμαρά με Βορίδη – Γεωργιάδη...


Ρελάνς Σαμαρά με «χρυσές» μετεγγραφές...
Στις 11:00 το πρωί συναντώνται στη Συγγρού, με τον Αντώνη Σαμαρά, οι εσχάτως διαγραφέντες, βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης και Άδωνης Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τη συνάντηση οι δυο άνδρες αναμένεται να...

προβούν σε δηλώσεις προσχώρησης στη Νέα Δημοκρατία, ενισχύοντας την εσχάτως λαβωμένη αξιωματική αντιπολίτευση, μετά τη διαγραφή των 21+1 στελεχών της.

Οι ενέργεις Σαμαρά, φαίνεται πως έγινες ιδιαιτέρως γρήγορα αφού μόλις εχθές ο Γιώργος Καρατζαφέρης άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Άδωνη Γεωργιάδη στο ΛΑΟΣ, με την προϋπόθεση να επιστρέψει την έδρα του.

«Άκουσα τον κ. Γεωργιάδη να λέει ότι θα επιστρέψει την έδρα στο ΛΑΟΣ. Εάν συμβεί αυτό τότε θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο κόμμα», σχολίαζε ο πρόεδρος της Καλλιρρόης, την ώρα που ο πρώην βουλευτής τους, έδινε όπως όλα δείχνουν τα χέρια με τον Αντώνη Σαμαρά.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν και τον Θάνο Πλεύρη, να δέχθηκε μεταγραφικό φλερτ από τη Συγγρού, ωστόσο ο αρραβώνας δεν ευδοκίμησε στο παρά πέντε.

Ταυτόχρονα η ΝΔ είναι σε επαφή και με αρκετούς από τους διαγραφέντες βουλευτές της, ενόψει των εκλογών, προκειμένου να μη στερηθεί του συνόλου των στελεχών της, στην επερχόμενη κρίσιμη εκλογική διαδικασία.

Η επιστροφή των «ανταρτών» ωστόσο δεν θα είναι ανώδυνη, εάν γίνει, αφού είναι γνωστό πως δεν θα την υποδεχθούν με χαρά όσα από τα στελέχη του κόμματος ψήφισαν το Μνημόνιο 2 και άρα θα υποστούν το πολιτικό κόστος...