Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μασημένα λόγια από την "πόλη + ζωή" αιωρούνται στον αέρα


Πότε θα αρχίσουν να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους στη Δράμα; Ποια είναι δηλαδή αυτά τα "συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε."; Ποιοι είναι "οι δικοί τους λόγοι"; Ποιοι είναι οι "πολιτικοί τους πάτρωνες"; Ποια είναι τα "σενάρια επιστημονικής φαντασίας" και ποια τα αληθινά γεγονότα; Οι δραμινοί χρειάζονται ξεκάθαρες απαντήσεις!


"Δελτίο Τύπου
Δημοτική Παράταξη «πόλη + ζωή»

«ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ»
Για άλλη μα φορά οι Δραμινοί πολίτες γίνονται μάρτυρες μιας απελπισμένης προσπάθειας εκπροσώπων της μειοψηφίας να διαμορφώσουν συνθήκες ζούγκλας κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.
Προσπάθεια την οποία στηρίζουν συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε.
,τα οποία για δικούς τους λόγους δείχνουν να συμπάσχουν με το πολιτικό δράμα που βιώνουν οι πολιτικοί πάτρωνές τους.
Είναι πάντα οι ίδιοι, οι οποίοι προκειμένου να διασωθούν από το πολιτικό τους ναυάγιο, δεν διστάζουν να κατασκευάσουν κακόγουστα, έως και επικίνδυνα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.
Η ένδεια πολιτικού οράματος και προτάσεων σε συνδυασμό με τα πρόσφατα φαινόμενα αναχωρητισμού στελεχών τους, προδιαγράφουν το άδηλο πολιτικό μέλλον τους.
Κατανοούμε απόλυτα το πρόβλημά τους. Το μέλλον της πόλης μας ωστόσο δεν ταυτίζεται με το δικό τους πολιτικό μέλλον. Γιαυτό και η κοινωνία της Δράμας , όχι μόνο μένει απαθής αλλά, έχει αρχίσει ήδη να τους απεχθάνεται."