Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ


Το ηλεκτρικό ρεύμα και η πρόσβασή του σε αυτό σε μεγάλο βαθμό ορίζει το επίπεδο του πολιτισμού. Σήμερα υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αύριο αυτοί θα είναι περισσότεροι. Στον επόμενο χρόνο θα είμαστε ΟΛΟΙ. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους ανθρώπους μας, σε εμάς τους ίδιους. Εάν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προστατεύσουμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ θα μπορέσουμε να τους νικήσουμε. Καλούμε ΟΛΟΥΣ όσους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και ...
όσους από πεποίθηση ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ, να μην πληρώσουν το Χαράτσι της ΔΕΗ. Δημιουργήσαμε μια ομάδα από πολίτες της Ορεστιάδας που έχουν για σκοπό :
1) Την ενημέρωση των πολιτών για τις εναλλακτικές που υπάρχουν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
2) Την εξυπηρέτηση όσων πολιτών δεν μπορούν μόνοι τους ή δε γνωρίζουν να πληρώσουν μόνο την αξία του λογαριασμού της ΔΕΗ μέσω των ΑΤΜ (ηλικιωμένοι, άρρωστοι, αγράμματοι)
3) Τη συγκέντρωση φωτοαντιγράφων των παραπάνω αποδείξεων πληρωμών(μαζί με αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ και της ταυτότητας), με σκοπό, σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο, να αποστείλουμε μαζικό εξώδικο στη ΔΕΗ Ορεστιάδας.
Ενημερώστε μας και για συμπολίτες μας που δεν μπορούν μόνοι τους να έρθουν σε επικοινωνία με εμάς. Βοηθήστε όσους μπορείτε. Βοηθήστε μας να τους βοηθήσουμε.

Επικοινωνία : Καραβά Αργυρώ 6979096187 e-mail: argyrokaraba2007@gmail.com
Σαμουρίδης Παναγιώτης 6945552178 e-mail: sampania@hotmail.com
Βαλάντης Χατζηγεωργίου 6951002200 e-mail: valantis@gmail.com

καθημερινά 11:00-13:00 & 19:00-21:00
Αναρτήθηκε από gatzoli