Τρίτη 18 Μαΐου 2010

«20χλμ στα βήματα του Αποστόλου Παύλου»

Με την συμμετοχή 105 αθλητών από όλη την Ελλάδα αλλά και μερικές διεθνείς συμμετοχές διεξήχθη την Κυριακή 16 Μαρτίου ο αγώνας δρόμου «20χλμ στα βήματα του Αποστόλου Παύλου», που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Β.Α.Σ. Καβάλας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου και σε συνεργασία με την Νομαρχία Καβάλας και με τους Δήμους Καβάλας και Φιλίππων.

Πρώτος τερμάτισε ο αθλητής του ΟΚΑ Καβάλας Δημοσθένης Ευαγγελίδης (και ενώ μια πριν είχε καταλάβει την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα...
... των 10.000μ), δεύτερος ο Δημήτρης Φούκας του Α.Ο. Χρυσούπολης και τρίτος, ο νικητής του περσινού Rodopi Ultra Trail Νίκος Σιδερίδης. Στις Γυναίκες πρώτη η “ironwoman” Ρένα Μαλιμπόρσκα, δεύτερη η Κική Αρσένη κι τρίτη η Ματίνα Πρασάκη, αμφότερες του ΣΕΒΑΣ Καβάλας.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε δεξίωση για τους αθλητές. Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα συνέβαλαν η Τροχαίας Καβάλας, οι Διασώστες (Σαμαρείτες), οι Ποδηλάτες της Καβάλας και η Δημοτική Αστυνομία. Πολύτιμη για τη διοργάνωση ήταν η βοήθεια των Κριτών Στίβου Καβάλας και του ΕΟΣ Καβάλας, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση του αγώνα. Τέλος πολλές τοπικές επιχειρήσεις (αθλητικά Raid, που στο τέλος του αγώνα κλήρωσε δώρα για τους συμμετέχοντες, Τουρναβίτης ΑΒΕΕ, Μηχανουργείο Τσουλφίδης, Κατάστημα Καζαντζίδης) προσέφεραν πολλά από τα απαραίτητα για την διεξαγωγή του αγώνα.


www.runningnews.gr