Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Mια μέρα σαν και αυτή...Σας ευχαριστούμε θερμά... Karakaxadra... This is the End !!!

Δύο χρόνια, πριν, σαν αυτή την μέρα, σε μία μικρή γωνιά της πόλης, ένα παγωμένο απόγευμα γεννήθηκε η ιδέα της karakaxadra. Aπό τις ανησυχίες που είχαμε για τα όσα συμβαίναν γύρω μας , αποφασίσαμε να στήσουμε αυτό το μπλόγκ. Την ιδέα έριξε η karakaxadra, πολύ γρήγορα μεγάλωσε η παρέα με τον stroyxtor, την Δραμινή, τον Κιντέας και τoν politidra .

Η απόφαση στην διάρκεια αποδείχθηκε σοφή γιατί στους μήνες που ακολούθησαν, η αγάπη χιλιάδων Δραμινών έκανε το πανέξυπνο αυτό πουλί να πετά όλο και πιο γρήγορα. Πετούσε παντού πάνω από την πόλη και έλεγε μόνο την αλήθεια για όσα συνέβαιναν εδώ. Χιλιάδες Δραμινοί το αποδέχτηκαν και το μπλόγκ έγινε καθημερινή συνήθεια. Τα χιλιάδες email σας, μας έδειχναν την αγάπη σας τόσο καιρό. Ξέραμε γιατί μας αγαπάτε. Όλοι αγαπούμε την αλήθεια. Αυτό μας έδινε δύναμη να συνεχίσουμε μέχρι σήμερα. Όμως η ψυχή αυτού του μπλόγκ αποφάσισε να πετάξει μακριά από τον τόπο μας. Όπως άλλωστε και χιλιάδες Δραμινοί που φεύγουν στο εξωτερικό για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Χωρίς την karakaxadra το μπλόγκ δεν είναι πια το ίδιο και έτσι αποφασίσαμε ότι όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείξατε. Η karakaxadra που είναι ήδη στο εξωτερικό (κάπου κοντά στην Μέρκελ) όπως και όλοι εμείς σας χαιρετούμε και σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας δώσατε.
Και κάτι ακόμη. Η karakaxadra.blogspot.com μπορεί να “πέθανε” άλλα έχει αφήσει πίσω τα παιδιά της κάπου στο διαδίκτυο. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα βρείτε και ότι θα συνεχίσουν το ίδιο άξια την πορεία της. Καλή αντάμωση και να χαμογελάτε… Κάνει τους τροικανούς … να ανησυχούν!
P.S. !  Ίσως οι δρόμοι μας  ξανά τέμνουν...

Κarakaxadra...This is the END!!!