Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αποδοκίμασαν Χρυσανθακόπουλο - Ροντούλη

Αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες οι βουλευτές Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και Αστέριος Ροντούλης κατά την επίσκεψή τους σε Πάτρα και Τρίκαλα αντίστοιχα.


Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου στο γυμναστήριο του Γυμνασίου της Κάτω Αχαϊας, όπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει η κοπή της πίτας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.


Οι συγκεντρωμένοι αγανακτισμένοι πολίτες κινήθηκαν προς το μέρος του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ και άρχισαν να τον αποκαλούν "καταπατητή του Συντάγματος", απαιτώντας "να φύγει από το χώρο".

Ο κ. Χρυσανθακόπουλος, μιλώντας στο thebest.gr, υποστήριξε ότι οι «αγανακτισμένοι» δεν έδειξαν να έχουν κάτι προσωπικό με τον ίδιο αλλά η αποδοκιμασία είχε ως αποδέκτες όλους τους πολιτικούς που βρίσκονταν στην εκδήλωση.

Στο δεύτερο επεισόδιο χρειάστηκε ακόμη και η παρέμβαση αντρών της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν τα… χειρότερα εις βάρος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριου Ροντούλη, το πρωί της Κυριακής στο Διάσελλο Τρικάλων.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr ο υφυπουργός έφτασε στο χωριό -στο οποίο σχεδιάζεται εδώ και μια εικοσαετία και πλέον να γίνει κτηνοτροφικό πάρκο- προκειμένου να μιλήσει σε προγραμματισμένη εκδήλωση για το μέλλον της Ελληνικής κτηνοτροφίας και των επιδοτήσεων.

Νέοι κτηνοτρόφοι του Διασέλλου, αλλά και από τα γύρω χωριά, τον αποδοκίμασαν έντονα, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις ενώ υπήρξαν και ένας - δυο πιο θερμόαιμοι.

Ζητήθηκε αστυνομική ενίσχυση και τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν με προσωπική πα