Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Δόξα Δράμας : Βοήθεια από ΟΠΑΠ για το γήπεδο - Κρούση στον Χάρη Παππά


Σημαντική βοήθεια από την ΟΠΑΠ ΑΕ εξασφάλισε η Δόξα Δράμας, για τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβούλιο του Οργανισμού ενέκρινε επιχορήγηση 50% για έργα βελτίωσης, τα οποία αναμένεται να φτάσουν μέχρι 740.000 ευρώ.

Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί σημαντική οικονομική… ανάσα για τους «μαυραετούς», οι οποίοι περίμεναν εδώ και πολύ καιρό την συγκεκριμένη επιχορήγηση.

Ωστόσο, ακόμα και άμεσα να ξεκινήσουν τα βελτιωτικά έργα, θεωρείται πολύ δύσκολο να δώσει η Δόξα Δράμας εντός έδρας παιχνίδι στην Δράμα για τη φετινή σαιζόν.

Κρούση στον Χάρη Παππά

Το πρόβλημα στον επιθετικό τομέα της Δόξας θέλουν να λύσουν οι άνθρωποι της Δράμας, με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό να επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το μέγεθος αυτού του προβλήματος, με τις μηδέν τελικές προσπάθειες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο Μάκης Κατσαβάκης φαίνεται να βρίσκει λύση στο πρόσωπο ενός παλιού του γνώριμου, του Χάρη Παππά, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί ξανά για τους "Μαυραετούς".

Ο 27χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, δέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr νέα κρούση από τη Δόξα Δράμας, με τον ίδιο να εξετάζει αυτή τη φορά πιο σοβαρά την περίπτωση των Δραμινών. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.