Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Δόξα Δράμας : Με Τέτοια Εμφάνιση - Δεν Μπορούσε Να Χάσει !


Ματς που θα έκρινε την παραμονή σήμερα στο Καυτατζόγλειο ! Όλοι στην Δραμινή ομάδα ήταν αποφασισμένοι για νίκη μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα που συνδυάζονταν με καλές εμφανίσεις ! Το ποια ομάδα ήθελε περισσότερο το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή ! Πάμε να δούμε τον δρόμο προς την πρώτη νίκη της Δόξας στην Superleague !

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά με τους Μαυραετούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζουν ! Έτσι λοιπόν θα ευτυχήσουν να ανοίξουν το σκόρ με ένα πανέμορφο σουτ του Ουέλλιγκτον ! Ο βραζιλιάνος πήρε την μπάλα στην γωνία και μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα απίστευτο γυριστό έγραψε το 1-0 !


Στα επόμενα λεπτά μετά το γκόλ οι Δραμινοί κοιτάνε περισσότερο την άμυνα θέλοντας να αποφύγουν τα δυσάρεστα . Έτσι με σωστή αμυντική λειτουργία αποσοβούν κάθε κίνδυνο προς την εστία του Ντίνο Σέρεμετ .

Έχουμε φτάσει αισίως στο 33' όταν και η Δόξα θα χάσει τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της και να τελειώσει ουσιαστικά το ματς ! Ο Αραβίδης βρίσκει πολύ όμορφα τον Αμπουμπακάρι, αλλά το πλασέ του φεύγει άουτ. Η φάση προήλθε από πολύ γρήγορη αντεπίθεση των μαυραετών , που με 3 μπαλιές πάτησαν περιοχή θυμίζοντας Καταλονία !

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Δόξα θα καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και θα πάει για πρώτη φορά μπροστά στο σκόρ στα αποδυτήρια !

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας θα πιέσει και στο 54' θα χάσει μεγάλη ευκαιρία μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ουσέρο, πλασέ του Φορμίκα, σωτήρια ο Βέρτζος πάνω στην γραμμή σώζει και κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Αποφασισμένη για την ισοφάριση δείχνει η ομάδα της Τρίπολης η οποία έχει κλείσει την Δόξα στο μισό γήπεδο και πιέζει ! Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι αμύνονται υποδειγματικά πλhν μερικών εξαιρέσεων !

Η Δόξα αμύνεται και χτυπάει με αντεπιθέσεις ! Σε μία από αυτές χάνει μια καλή ευκαιρία με ωραία ενέργεια του Ουέλιγκτον αλλά ο Χακόμπο διώχνει σε κόρνερ.

Σκληρό παιχνίδι μετά το 75' με τον διαιτητή να μοιράζει κίτρινες ! Τα λεπτά περνάνε και οι δραμινοί ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν μια τεράστια νίκη !

Στο 86' όμως Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Ουσέρο βγήκε τετ-α-τετ με τον Σέρεμετ, ύστερα από ωραία πάσα του Σολάκη, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Δραμινών. Κρατάει το 1-0 ο τερματοφύλακας των Δραμινών και πανηγυρίζει για την σωτήρια ενέργεια !

Οι παίχτες καθυστερούν με νόμιμους τρόπους εντός γηπέδου κάνοντας παιχνίδι κατοχής και το τελικό σφύριγμα θα τους βρεί να πανηγυρίζουν μια τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη ! Η πρώτη στο πρωτάθλημα ! Περιμένουμε πολλές ακόμα και στο τέλος το ταμείο να είναι θετικό ! Η ανάκαμψη ήταν εμφανής και τα αποτελέσματα θέμα χρόνου ! Εμπρός Αετε - Μαυραετέ !

Τελικό σκόρ -> Δόξα Δράμας - Αστέρας Τρίπολης : 1-0