Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η “Τρόικα” της Δράμας…Παπαδόπουλος-Χατζηγιάννης-Μαμσάκος


Όταν το Νοέμβριο του 2010 η παράταξη “Νέα Εποχή-Νέα Δράμα” έχασε στη δεύτερη Κυριακή τις εκλογές από την “πόλη+ζωή”, πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν υπεύθυνους για την ήττα τους τρεις πρώτους σε σταυρούς δημοτικούς συμβούλους της “Νέας Εποχής”. Δηλαδή τον Παπαδόπουλο Γιώργο, τον Χατζηγιάννη Τάσο και τον Μαμσάκο Χριστόδουλο, οι οποίοι στο διάστημα από την Κυριακή 7 μέχρι την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, αντί να τρέχουν για την παράταξη, ξημεροβραδιάζονταν στα ούζα και στις ρετσίνες και μοίραζαν θέσεις αντιδημάρχων. Όπως έκαναν και όλα τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή…

Χάθηκαν λοιπόν οι εκλογές στο Δήμο Δράμας, πήρε οριστική και αμετάκλητη απόφαση (με μερικές κωλοτούμπες) ο Θωμάς να μην είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος αλλά και επικεφαλής της παράταξης, και αφού επικράτησε ένας χαμός για ένα μικρό διάστημα, βγήκε επικεφαλής ο Γρηγόρης μέσα από διαδικασίες στις οποίες συμφώνησαν όλοι.
Κι εκεί που όλα δείχνουν να στρώνουν και η παράταξη αυτή να βρίσκει την περπατησιά της, να σου ξανά η “Τρόικα της Δράμας” που ξαναχτυπά! Ο Μαμσάκος από κει που ήθελε να γίνει βουλευτής έκανε πίσω χάρη της φιλίας του με τον Θωμά (φάε κουτόχορτο λαέ) και τώρα θέλει να γίνει Δήμαρχος! Ο Παπαδόπουλος αφού κώλωσε να εκτεθεί στο Επιμελητήριο τώρα κάνει δηλώσεις ότι η παράταξη που τον τάιζε όλα αυτά τα χρόνια “έκλεισε τον κύκλο της”. Και ο κοντός ο Χατζηγιάννης αφού πρώτα έτρεχε με τον φίλο του τον Χριστόδουλο τώρα τρέχει με τον φίλο του τον Θωμά!
Α ρε κορόιδο λαέ…Φάε το χόρτο που σου ρίχνουν…Αυτό σου αξίζει…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.