Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ....ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σχολεία από όλη την Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο τα πρωινά στην Ονειρούπολη

Δεκάδες σχολεία επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας την Ονει-ρούπολη της Δράμας. Επισκέφτηκαν το σπιτάκι του Αη Βασίλη, όπως και άλλα σημεία με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο μέσα στο παραμυθένιο χωριό.

Πολλοί ήταν και οι μαθητές που έφτασαν στη Δράμα με το σχολείο τους προερχόμενοι από τις περισσότερες πόλεις της Μακεδονίας και όχι μόνο. Από την Λάρισα, τα Τρίκαλα, τα Γιαννιτσά την Καβάλα την Ξάνθη και άλλες πόλεις δάσκαλοι και μαθητές έμειναν ικανοποιημένοι και με το παραπάνω από όλα όσα συνάντησαν στην Ονειρούπολη της Δράμας.

Γύρω στις 6 το απόγευμα οι Μουσικομικρούληδες αντικατέστησαν τους Ηιpoo που δεν μπόρεσαν να εμφανιστούν στην προγραμματισμένη εμφάνισή τους στη Δράμα. Παρόλα αυτά οι μικροί επισκέπτες πέρασαν δύο ώρες περίπου με ατελείωτο παιχνίδι και κέφι στην Ονειρούπολη. Στις 20.000 οι X.STREAM. μετέφεραν στους νέους επισκέπτες που άρχισαν να γεμίζουν την κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης την Αμερικάνικη μουσική σκηνή …σε ένα νοερό ταξίδι με ελληνικό στίχο… και όχι μόνο.

Παράλληλα για δεύτερη μέρα η θεατρική ομάδα του Κέντρου Νεότητας παρουσίασε την παράσταση… Το παιδί με τη βαλίτσα …στο Δημοτικό Ωδείο στις 9.00 το βράδυ…Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ....ΟΝΕΙΡΟΠΌΛΟΙ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ