Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Από "Καγκελάριος" σε "Καταγγελλάριος" ο τέως!

Σε "Καταγγελλάριο" κατάντησε τον τελευταίο καιρό ο τέως Δήμαρχος Δράμας που καταγγέλλει οτιδήποτε του έρθει στο νου ή του έχουν μεταφέρει χωρίς να βάλει το μυαλό του να δουλέψει για το καλό του τόπου, αλλά μόνο να καταφέρει να απασχολεί την τοπική ειδησεογραφία για ψύλλου πήδημα.
Τελευταίο χτύπημα η αστεία καταγγελία προς το πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλο. Τον καταγγέλλει για αποκλεισμό από την αναπτυξιακή διημερίδα που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας - τώρα που άρχισε και να "ρολάρει" μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης σιγά-σιγά. Να πάει να πει τί για την ανάπτυξη της Δράμας;

Τόσα χρόνια Δήμαρχος Δράμας ήταν! Τόσα αναπτυξιακά κεφάλαια διαχειρίστηκε ως Απόλυτος Άρχων του Δήμου! Τόσες ευκαιρίες να αφήσει έργο είχε! Και τα αποτελέσματα της δημαρχιακής του διοίκησης τα νιώθουμε όλοι στο πετσί μας στη Δράμα!!!!

Και ποιος πιστεύει εάν τον καλούσε ο Αντιπεριφερειάρχης θα μιλούσε μόνο 10 λεπτά, χα,χα! Άλλη μια ευκαιρία για ανούσιο σόου στα παρευρισκόμενα ΜΜΕ! Εύγε στον Γιάννη Ξανθόπουλο που άφησε έξω το κακό αναπτυξιακό παρελθόν της Δράμας!!!!!!!
Τέλος, ο σοφός λαός λέει επίσης "Έργα κι όχι λόγια θέλουμε"!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ. Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΗΔΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΔΕ ΛΕΩ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΗΔΟΝΗ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ??? ΤΟΣΟ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΤΟΥ. ΕΥΓΕ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΕ!!! ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ νόμου! ΚΟΚΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.