Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Δράσεις κατά του AIDS στην Ονειρούπολη

Δράσεις στο πλαίσιο ενημερωτικής εκστρατείας κατά του AIDS θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην κεντρική είσοδο της «Ονειρούπολης» Δράμας.

Εκεί, θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κόσμου για θέματα δημόσιας υγείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, την 1η Δεκεμβρίου.
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, στην κεντρική είσοδο της Ονειρούπολης, ο δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης και ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Γρηγορίου θα ανάψουν το πρώτο κερί του συμβόλου red ribbon, που θα σχηματιστεί για τις ανάγκες της ενημερωτικής εκστρατείας.
Θα ακολουθήσουν δηλώσεις από το δήμαρχο Δράμας και την υπεύθυνη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) στη Θεσσαλονίκη Φανή Γκόμα.
Η εκστρατεία ενημέρωσης κατά του AIDS, με κεντρικό μήνυμα «Αλυσίδα Ζωής – Δώστε τα χέρια», έχει προγραμματιστεί σε συνεργασία με στελέχη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ και εθελοντές των υπηρεσιών υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αλλά και με τη συμμετοχή του δήμου Δράμας.