Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ προβάλλουν τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα


Η παρουσίαση του λογότυπου «επιμένουμε Δράμα» που αναρτήθηκε στα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ έγινε το πρωί του Σαββάτου στην αφετηρία του Αστικού ΚΤΕΛ εμπρός από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Ο Δήμος Δράμας, η ΜΚΟ «Επιμένουμε Δράμα», ο Εμπορικός Σύλλογος και το Αστικού ΚΤΕΛ προχώρησαν στην εν λόγω παρουσίαση αναδεικνύοντας την προσπάθεια που γίνεται με την συμμετοχή των φορέων της πόλης και αποσκοπεί στην προβολή των τοπικά παραγόμενων προϊόντων.
Η πρόταση για προβολή του λογότυπου στο σκάφος των λεωφορείων έγινε δεκτή αμέσως από το Αστικό ΚΤΕΛ καθώς όπως είπαν οι εκπρόσωποί του, κινείται στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό με δεδομένη την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση.
Ήδη η ΜΚΟ «Επιμένουμε Δράμα» στην οποία έχουν συνεργαστεί μία σειρά τοπικών φορέων μεταξύ των οποίων ο Δήμος της Δράμας ως εκπρόσωπος των Δήμων, η Αντιπεριφέρεια, το Επιμελητήριο Δράμας, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, η Ένωση Ξενοδόχων, η Ένωση Καταναλωτών, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός και το Εργατικό Κέντρο, σχεδιάζει και επόμενες δράσεις προβολής της ιδέας «Καταναλώνουμε ότι παράγουμε» . Αξίζει να σημειωθεί ότι δράσεις προβολής των τοπικών προϊόντων θα γίνουν και μέσω της Ονειρούπολης σε πανελλαδική κλίμακα.
Η Δραμινή πρωτοβουλία πάντως, δεν έχει μείνει απαρατήρητη από τα Πανελλήνια Μέσα Ενημέρωσης καθώς με άξονα τους στόχους που έχει θέσει, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας κατόρθωσε να συντονίσει την πλειοψηφία των φορέων της πόλης και έπεται συνέχεια.