Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δεν ψηφίζω, γιαουρτώνω

Η ΝΔ πρέπει επιτέλους να μαζέψει τον "καραγκιόζη" του δημοτικού συμβουλίου δεν αξίζει σε ένα ιστορικό κόμμα να διασύρεται στην πόλη μας. Από τον συγκεκριμένο εν δυνάμει υποψήφιο. Που μέσα από τα κανάλια και ειδικά από τη συχνότητα του σταρ Δράμας δεν χάνει ευκαιρία να προωθεί την υποψηφιότητα για βουλευτής στης επόμενες εκλογές, πετώντας φωτοβολίδες ,μόνο και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα. Η πόλη μας χρειάζεται πιο υπευθύνους εκπροσώπους για να βοηθήσουν στην επίλυση τον προβλημάτων της .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στείλτε των ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!!



Μας κουράσατε ... καλό θα ήταν, να φοράτε αντηλιακό γιατί η πολύ έκθεση, βλάπτει, άσχετα αν είναι χειμώνας εκτός αν θέλετε και τους χειμερινούς μήνες να διατηρήσετε το «μαύρισμα» για να μην σας ενοχλήσει όταν θα το κάνει ο κόσμος …



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

OYST STA KOPROSKILA TIS N.D. POY KATAEKLEPSAN DIMOSIOUS ORGANISMOUS POY TOYS DIOIKISAN.SIMERA APOLAMWANOUN ARGOMISTHIA TO PEZOYN DIMOSIOI YPALILLOI TOYS PLIRONOUME KAI AFTOI KATHONTAI KAI OLI TIN IMERA ASHOLOUNTAI ME TO INTERNET NA PERNAEI I ORA.AFTA TA KOPROSKILA EMEIS TA PLIRONOUME KAI KATHONTAI EKEI KATO STO ISOGEIO TIS NOMARHIAS.