Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Με αυτά θα γίνει βουλευτής ο Θωμάς; Τι κατάντια!


Η πιο ανούσια και χωρίς λόγο ύπαρξης είδηση των τελευταίων ημερών, που αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς σου έρχεται να γελάσεις τρανταχτά - αυτό καταντάει επικοινωνιακή κατάντια - είναι τα δημόσια συγχαρητήρια του πρώην Δημάρχου Δράμας και υποψηφίου για υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Θωμά Μαργαρίτη για την νίκη του ΚΑΟΔ το Σάββατο που μας πέρασε επί του Άρη Θεσσαλονίκης. Και το καλό είναι ότι τα διαδικτυακά ΜΜΕ της Δράμας την μεταδώσανε! Αντί να πούνε ότι δεν χρήζει μιας ειδησεογραφικής ουσίας και αξίας και γιατί να ταλαιπωρούμε τους αναγνώστες μας, αφού αν την διαβάσεις είναι, το λιγότερο, αστείο για να απασχολήσει τους Δραμινούς.
Στη συνέχεια, ο τέως θα στέλνει συγχαρητήρια για το τρίποντο του Χαραλαμπίδη, για την όμορφη ασίστ του Αθηναίου και για το πολύ όμορφο και καλοπλεγμένο δικτάκι της μπασκέτας του "Κραχτίδη" που είναι φτιαγμένο από ανυπέρβλητου κάλους διπλοβελονιά! 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ .ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩς ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΝΑ ΜΑς ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙς ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ