Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ...

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και οι υπεύθυνοι του τομέα καθαριότητας, ήρθε η νέα Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθαριότητας Μιχάλης Μλεκάνης και το έλυσε με συνοπτικές διαδικασίες.Η εικόνα που παρουσίαζε επί πολλά έτη ο Κορύλοβος στο θέμα της καθαριότητας ήταν απαράδεκτη. Κυρίως οι χώροι γύρω από τα ξύλινα κιόσκια όπου συνηθίζουν να συχνάζουν παρέες, θύμιζαν περισσότερο χωματερή παρά τόπο αναψυχής. Όχι πως δεν ευθύνονται και οι ίδιοι οι επισκέπτες του βουνού που μετά το "φαγοπότι" τους πετούσαν τα σκουπίδια τους όπου έβρισκαν και αυτό διότι κάδος απορριμμάτων η έστω ένα καλαθάκι δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Η νέα Δημοτική Αρχή φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να λύσει το πρόβλημα απλά και ανέξοδα.
 Τοποθέτησε κάδους, τους ασφάλισε με κλειδαριές και ως εκ θαύματος το στολίδι της Δράμας, όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τον Κορύλοβο, αρχίζει πια να συμμαζεύεται. Όχι πως δεν χωρά βελτίωση διότι στις πλαγιές του βουνού υπάρχουν σκουπίδια πολλών ετών. Όμως έγινε μια καλή αρχή. Αυτό που πρέπει και επιβάλλεται να θυμόμαστε όλοι μας είναι πως για την καθαριότητα της πόλης είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Χαρούλα Παπατάσιου - dramanet.tv




5 σχόλια:

dramanet.tv είπε...

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα όταν γίνονται αναδημοσιεύσεις των άρθρων μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή και όχι να φαίνεται σαν άρθρο που γράφτηκε απ' ευθείας στο blog σας από την κ.Παπατάσιου.

Ανώνυμος είπε...

Μολις σε εδιωξε ο γαριδακιας σε μαζεψε ο Μλεκανης και αρχισες το γλύψιμο Γλυψε κιαλο να λιγδωσει το αντερο σου

Ζαφείρης

Ανώνυμος είπε...

Απο που ξεφύτρωσες εσύ μωρή τσούχτρα?Υπάρχεις ακόμα?

dramanet.tv είπε...

Ευχαριστούμε για την διόρθωση.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε λαμόγια χάσατε τη μαρμίτα και τώρα έχετε τρελαθεί μήπως τα τσιμπάει η Παπατάσιου από τον Χαρακίδη ενώ εσείς δεν παίρνετε τίποτα??????? Δεν πειράζει ρε αδύνατη είναι έχει περιθώριο να φάει λίγο παραπάνω.