Η Θώμη Αγγέλουη οινοποιία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ και η διεύθυνση του εστιατορίου ΑΝΑΤΟΛΗ,
σας προσκαλούν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας, με τίτλο ”Ανακαλύπτοντας τον τοπικό αμπελώνα - Γευστικές διαδρομές Ι”,την Παρασκευή 18.02.2011 και ώρα 9.00 μ.μ., στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου Ανατολή, στη Νέα Πέραμο Καβάλας,Χειροποίητη πίτα με μανούρι, καρύδι και ξύσμα λεμονιού Sauvignon Blanc 2010 Ψητό portobello με “ρατατούιγ” λαχανικών σε “κουλί” φρέσκιας ντομάτας Μαλαγουζιά 2010
Μαριναρισμένη πανσέτα με πορτοκάλι, πράσινο πιπέρι Μαγαδασκάρης με πουρέ σελινόριζας
Ηδύπνοος Ερυθρός Selection 2006
Κόκκινο Φιλί
(σερβιρισμένο σε παγωμένο ποτήρι flute)
Το μενού σχεδιάστηκε από το Chef του εστιατορίου Τάσο Εσιρπέογλου
Κόστος/ άτομο 20€
Κρατήσεις: 25940 21 027, Εστιατόριο ΑΝΑΤΟΛΗ - 6977 527 317, κα Θ.Αγγέλου
σας προσκαλούν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας, με τίτλο ”Ανακαλύπτοντας τον τοπικό αμπελώνα - Γευστικές διαδρομές Ι”,την Παρασκευή 18.02.2011 και ώρα 9.00 μ.μ., στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου Ανατολή, στη Νέα Πέραμο Καβάλας,Χειροποίητη πίτα με μανούρι, καρύδι και ξύσμα λεμονιού Sauvignon Blanc 2010 Ψητό portobello με “ρατατούιγ” λαχανικών σε “κουλί” φρέσκιας ντομάτας Μαλαγουζιά 2010
Μαριναρισμένη πανσέτα με πορτοκάλι, πράσινο πιπέρι Μαγαδασκάρης με πουρέ σελινόριζας
Ηδύπνοος Ερυθρός Selection 2006
Κόκκινο Φιλί
(σερβιρισμένο σε παγωμένο ποτήρι flute)
Το μενού σχεδιάστηκε από το Chef του εστιατορίου Τάσο Εσιρπέογλου
Κόστος/ άτομο 20€
Κρατήσεις: 25940 21 027, Εστιατόριο ΑΝΑΤΟΛΗ - 6977 527 317, κα Θ.Αγγέλου
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου