Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΗΔΟΝΗ ...


Νομάρχης Δράμας προς τον Υφυπουργούς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ο Νομάρχης Δράμας, κ. Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης, με επιστολές προς τους κ.κ. Χρήστο Αηδόνη και Μιχάλη Τιμοσίδη εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιλογή τους στη θέση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και εκφράζει την πεποίθηση ότι από τη νέα αυτή θέση θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προς όφελος του ελληνικού λαού.Δημάρχου Δράμας κ. Θωμά Μαργαρίτη στον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

κ. Χρήστο Αηδόνη.
Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης στον κ. Χρήστο Αηδόνη
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η επιλογή σας, τιμά τον νομό μας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε».Δημοτική Παράταξη

‘Πόλη+Ζωή’
Η παράταξη ‘πόλη+ζωή’ συγχαίρει τον βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Αηδόνη για την επιλογή και τοποθέτησή του στην κυβέρνηση.
Οι αρμοδιότητες που του ανατίθενται είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα του δώσουν την δυνατότητα να φανεί χρήσιμος στον τόπο μας.
Καλή επιτυχία.
Ο Επικεφαλής της παράταξης
Κυριάκος Χαρακίδης
"ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ"
Με χαρά πληροφορηθήκαμε την ανάθεση καθηκόντων υφυπουργού στον βουλευτή του νομού μας κ. Χρήστο Αηδόνη. Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός το οποίο ελπίζουμε να αποτελέσει την απαρχή θετικών εξελίξεων τόσο για τον δήμο Δράμας όσο και για ολόκληρο τον νομό . Η παράταξη « Μαζί για την Δράμα» με επικεφαλής τον κ. Κώστα Σούτο χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή και είναι έτοιμη να συνδράμει στην προσπάθεια του υφυπουργού κ. Αηδόνη. Άλλωστε η σύνθεση των δυνάμεων είναι αυτή που θα οδηγήσει σε μια καλύτερη Δράμα και η παράταξη «Μαζί για την Δράμα» την προβάλλει καθημερινώς. κ. Υφυπουργέ καλή επιτυχία στα νέα δύσκολα αλλά σημαντικά καθήκοντα τα οποία αναλάβατε.