Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση νέων υποψηφίων της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας»...

Η πορεία νίκης συνεχίζεται

Ομιλία υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Ευμοιρίδη στο ΝικοτσάραΤην Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 ο Νομάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Κώστας Ευμοιρίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας», επισκέφθηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα Νικοτσάρα και πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου.Τον ομιλητή προσφώνησε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νικοτσάρα και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Μακρής, και η υποψήφια Σύμβουλος...
... για την Τοπική Κοινότητα Νικοτσάρα, κα. Κωνσταντίνα Στεφανίδου-Καραπάντζου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο έργο και την προσφορά του Κώστα Ευμοιρίδη, καθώς επίσης και στα άλυτα επί χρόνια προβλήματα του Νικοτσάρα.Ο Κώστας Ευμοιρίδης στην ομιλία του έκανε εκτενή αναφορά στη σημασία των δημοτικών εκλογών, την ανάγκη να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής, όπως και στην προτεραιότητα δημιουργίας ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης για τους δημότες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Εκτενή επίσης αναφορά έκανε στις δραστηριότητες που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη και στα έργα παρεμβατικού χαρακτήρα που πρέπει να γίνουν στις υποδομές, στην υγεία και στην παιδεία.
Δεσμεύτηκε στο πολυπληθές ακροατήριο για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στους κατοίκους του Νικοτσάρα, αφού πρώτα αναφέρθηκε αναλυτικά στις παρεμβάσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας στην περιοχή.Κλείνοντας την ομιλία του Κώστας Ευμοιρίδης ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη στήριξή τους, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για το νικηφόρο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών και δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας.Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ευμοιρίδης απάντησε σε ερωτήματα των κατοίκων.Ανακοίνωση νέων υποψηφίων της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας»


Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας όραμα και σχέδιο για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ισόρροπη ανάπτυξη των περιοχών του τόπου μας, παρουσιάζουμε σήμερα τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας» του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Ευμοιρίδη στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010.
Δημοτική κοινότητα Δράμας:
1. Καρβέλη Αγγελική, Αισθητικός
2. Σταυρακάκη Κατερίνα, Νοσηλεύτρια
Η παρουσία τους μαζί με τους:
1. Δημοπούλου Βασιλική
2. Ταπεινοπούλου Κατερίνα
3. Διαμαντόπουλο Δημήτριο
4. Ζμπούνο Σταύρο
5. Ντινούδη Ζήση
6. Ομηρίδη Κωνσταντίνο
7. Ουζούνη Απόστολο
8. Τσιτσόπουλο Θόδωρο
ενισχύει την παράταξή μας και κάνει πράξη την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες για το καλό του Δήμου μας.


Ανακοίνωση νέων υποψηφίων της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας»

Η κ. Έλζα Τζαβίδου, Μεταφράστρια- Ελεύθερος Επαγγελματίας,
 κ. Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Αρχιπυροσβέστης,και ο κ. Ανέστης Παπαδόπουλος, Ελεύθερος Επαγγελματίας,
θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας» του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Ευμοιρίδη στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010.
Η παρουσίασή τους θα γίνει μαζί με άλλους υποψηφίους εντός των προσεχών ημερών.

Ανακοίνωση νέων υποψηφίων της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας»


Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας όραμα και σχέδιο για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ισόρροπη ανάπτυξη των περιοχών του τόπου μας, παρουσιάζουμε σήμερα τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας Νικοτσάρα με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας» του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Ευμοιρίδη, στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010.

Τοπική κοινότητα Νικοτσάρα:
1. Στεφανίδου Καραπάντζου Κωνσταντίνα
2. Μουρουζίδης Γεώργιος
3. Μπεζυρτζής Κωνσταντίνος
4. Μπεζυρτζής Ρήγας
Η παρουσία τους μαζί με τους ενισχύει την παράταξ μας και κάνει πράξη την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες για το καλό του Δήμου μας.