Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ


Ο ασυνείδητος Τούρκος οδηγός που ερχόταν από το εξωτερικό συγκρούστηκε με Ι.Χ που κινείτο στο ίδιο ρεύμα, αλλά εγκατέλειψε το θύμα του αιμόφυρτο Ένα 20χρονο παλικάρι που υπηρετούσε ως δόκιμος σε μονάδα του Έβρου και καταγόταν από την Καβάλα, ήταν ο οδηγός του Ι.Χ. με το οποίο συγκρούστηκε αυτοκίνητο Τούρκου υπηκόου που κατευθυνόταν από την Ευρώπη στα ελληνοτουρκικά σύνορα κι έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Όπως λέχθηκε εκ των υστέρων βρισκόταν στο τιμόνι πάρα πολλές ώρες και βιαζόταν να φτάσει στον προορισμό του. Το ατύχημα έγινε στο ύψος της εξόδου της Εγνατίας προς Σάπες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος οδηγός εγκατέλειψε το θύμα, κι έφυγε αλλά το αυτοκίνητό του που επίσης είχε υποστεί ζημιές τον πρόδωσε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω και ακινητοποιήθηκε. Μέσα μετέφερε την οικογένειά του και είχε τραυματιστεί ελαφρά το παιδί του, που επίσης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
Ο νεαρός δόκιμος με το που έφθασε στο Σισμανόγλειο μπήκε στο χειρουργείο, αλλά η κατάστασή του ήταν βαρύτατη. Κατέληξε σχεδόν αμέσως μετά ενώ οδηγείτο για αξονική. Με τη νεκροτομή που ακολούθησε αποδείχθηκε ότι είχε βαρύτατα τραύματα στον θώρακα και την κοιλιά, αλλά και εγκεφαλική αιμορραγία.

Στην παιδιατρική του Σισμανόγλειου βρίσκονται και τα τρία παιδιά του Τούρκου οδηγού, ενώ ο ίδιος συνελήφθη για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

1 σχόλια:

ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

O ΔΟΚΙΜΟΣ ΛΕΓΩΤΑΝΕ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΜΑ Ο ΧΑΜΟΣΤΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΙΧΗΜΑΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΕΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ