Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΑΣ


Η δημοτική παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ» από την ίδρυσή της έχει θέσει ως στόχο την υπέρβαση του παρελθόντος μέσα από την συνένωση όλων των ενεργών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας
Η Δράμα υστερεί τραγικά σε όλους τους τομείς.
Η νοοτροπία των πελατειακών σχέσεων και η λογική του πολιτικού κόστους κυριάρχησαν στην εικοσαετή διοίκηση του δήμου Δράμας από την σημερινή δημοτική αρχή.
Ο κομματικός εναγκαλισμός σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση προσωπικών διαδρομών και μηχανισμών στραγγάλισαν κα εξουδετέρωσαν κάθε δημιουργική προσπάθεια.

Η οικονομική κρίση επιδεινώνει τη ζωή των δημοτών μας και απορυθμίζει τον κοινωνικό ιστό του δήμου μας.
Φίλες και φίλοι.
Είναι η ώρα της ευθύνης.
Ευθύνη όλων για το μέλλον της Δράμας μας και των συνδημοτών μας.
Σας καλώ όλους σε μια κοινή πορεία για την ανάταξη της Δράμας.Καλώ ιδιαίτερα τον Κυριάκο Χαρακίδη, τα μέλη και τους φίλους της δημοτικής παράταξης «Πόλη & Ζωή», όπως και τον Νίκο Πολυμενέρη σε έναν καθαρό, έντιμο, ειλικρινή και ισότιμο διάλογο για κοινή σύμπλευση , πορεία και συνεργασία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, χωρίς ηγεμονισμούς, αποκλεισμούς και προϋποθέσεις.
Μοναδικός αναγκαίος και ικανός όρος:H καθαρότητα μας και η πρόοδος της Δράμας.
Φίλοι μου.
Η Δράμα δεν μπορεί να περιμένει άλλο.
Το κρίσιμο διακύβευμα των δημοτικών εκλογών δεν είναι άλλο από την καταπολέμηση της υπανάπτυξης της Δράμας, την άρση του αποκλεισμού της Δράμας από τα κάθε λογής κέντρα αποφάσεων και την δημιουργία συνθηκών ανάταξης, ανάπτυξης και πρόοδου της Δράμας και των Δραμινών.
Οι Δραμινές και οι Δραμινοί αξίζουμε μια καλύτερη Δράμα.
Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε.
Κώστας Σούτος