Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι ολοι μαζι με επικεφαλης τον Χαρακιδη το δικαιουται μετα απο 4 χρονια αντιπολιτευσης και συνεχης παρουσιας στα κοινα του Δημου

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ΗΧΩ πάει απ' το κακό στο χειρότερο. Τουλάχιστο ας βάλει έναν υπότιτλο "επίσημο όργανο Τερζή και Σούτου" να τελειώνουμε.
Την Τρίτη που έγινε κοτζάμ ανασχηματισμός μιλούσε πικρόχολα κατά Χαρακίδη για δήθεν μυστικές συσκέψεις στην Αθήνα για τα χρίσματα (που δεν έγιναν).
Την επομένη που η Δράμα είχε...Υφυπουργό, έβαλε πρωτοσέλιδο το ενωτικό (λέμε τώρα) κάλεσμα Σούτου.
Γιατί ρε Θανάση τέτοια κατάντια; Και πας και υποψήφιος, εκδότης άνθρωπος.

Άγγελος Νουσδίλης είπε...

Ο ανασχηματισμός έγινε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και δεν ήταν δυνατόν να τον προλάβουμε στην έκδοση της Τρίτης, όπου επιλέξαμε το θέμα του παρασκηνίου που εκτυλλίσονταν για να δοθεί χρίσμα για τη Δράμα. Και δεν κατονομάστηκε κανένας στο δημοσίευμα ανώνυμε, όπως δεν κατονομάζεσαι κι εσύ. Ήταν το πιο ενδιαφέρον από όσα κυκλοφορούσαν μέχρι τις εννιά το βράδυ που έκλεισε το φύλλο.
Ναι το ενωτικό κάλεσμα σε αυτή τη φάση, ακόμα και από τον Χαρακίδη να έρχονταν θα ήταν πρωτοσέλιδο, παρά την υφυπουργοποίηση. Είναι σημαντικό να αλλάξει σε προοδευτική κατεύθυνση ο Δήμος Δράμας. Η εφημερίδα μας δεν ακολουθεί πολιτική "διαπιστευτηρίων" προς τους παρόγοντες του τόπου, όπως κάνουν άλλα έντυπα.
Δεν αναφέρετε κάτι για το θέμα με την κατάργηση του Σιδηροδρόμου που αναδείξαμε τη Δευτέρα.Ούτε φυσικά θα αναφερθείτε και για το αυριανό μας πρωτοσέλιδο για την παράταξη "Πόλη + Ζωή". Σας ενοχλεί που δεν θεωρούμε λύση για τη Δράμα τον κ. Χαρακίδη. Ας είναι...
Αν δεν ήμουν εκδότης και διευθυντής σύνταξης της ΗΧΩ, θα ήμουν ευχαρίστως κι εγώ υποψήφιος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.
Τόσο ο Θανάσης, όσο κι εγώ μιλάμε επώνυμα και έχουμε ξεκάθαρες θέσεις σε όλα τα ζητήματα. Μπορεί να το βεβαιώσει ακόμα και ο κ. Χαρακίδης αυτό.
Για το κακό και το χειρότερο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Ανώνυμος της διπλανής πόρτας είπε...

Ε όχι ρε Άγγελε, ο ανασχηματισμός "έπαιζε" όλη την Δευτέρα και τα ονόματα είχαν κλειδώσει από τις οκτώ το βράδυ! Και ήταν δεδομένο ότι (λόγω ανασχηματισμού και μόνο) δεν μπορούσε να γίνει καμία σύσκεψη την επομένη. Και για να μην κρυβόμαστε, το άρθρο περί παρασκηνίου φωτογράφιζε πολύ καθαρά αυτούς που ήθελε και φαινόταν να θέλει να προλάβει (και να υποβαθμίσει) τυχόν ανακοινώσεις για στήριξη σε Χαρακίδη.
Τώρα η επιλογή, την αμέσως επόμενη μέρα, για πρωτοσέλιδο του ενωτικού πυροτεχνήματος Σούτου "ρίχνοντας" την υφυπουργοποίηση, αποδεικνύει αυτό που λες: Αβαντάρατε τον Σούτο (2η συνεχόμενη ημέρα) ακόμα και όταν υπήρχαν πιο σημαντικές ειδήσεις για τη Δράμα.
Άγγελε, με όλο το σεβασμό, είστε εφημερίδα με χιλιάδες συνδρομητές διαφόρων αποχρώσεων. Πρέπει να τηρείτε αποστάσεις. Οι επωνυμες απόψεις του εκδότη ή του Προέδρου γράφονται σε στήλες, δεν διαμορφώνουν πρωτοσέλιδα.