Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τα χάλια της Τηλεόρασης


Παρακολουθώ αυτές τις μέρες την τοπική τηλεόραση και πραγματικά πολλή ασχήμια και από στελέχη κ από εκπομπές!Όπου και αν γυρίσεις Θωμά Μαργαρίτη βλέπεις!Έτσι είναι όμως τους έκανε όλους ειδικούς συμβούλους τους τάιζε τέσσερα χρόνια και τώρα εξοφλεί γραμμάτια!Κακομοίρα Δράμα με τέτοιους ανθρώπους που να πας μπροστά;;Πιστεύω στο καινούριο κανάλι που έχει βγάλει τρέιλερ για το Σεπτέμβρη να δούμε κάτι καλύτερο!Γιατί τους άλλους καναλάρχες μάλλον για ανίδεους τους κόβω!Και κάτι τελευταίο,εκεί στο Σταρ βγάλτε αυτό το γελοίο διαφημιστικό όπου μια ταλαίπωρη ρεπόρτερ ρωτάει πιο κανάλι βλέπετε και όλοι απαντούν Σταρ!Τι θέλετε να σας απαντήσουν ότι βλέπουν;Αλ Ζαζίρα;Κάτι χαζά διαφημιστικά της δεκαετίας του ογδόντα μου θυμίζουν!Κάντε επιτέλους κάτι όμορφο...!!!!!!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καινούργιο το κανάλι του Κύπριου επιχειρηματία του Κυριάκου του Χαρακίδη; Μετά σου λέει έκαναν ρύθμιση να πληρώνει ο κοσμάκης επιδοτήσεις επιτοκίων για να νοικιάζει ο Κυριάκος κανάλια!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καινούργιο κανάλι αγαπητέ μου ,απλά άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Πάντως για να μη τους αδικήσουμε πιστεύω ότι θα γίνει καλή δουλειά και καλή προπαγάνδα. Έχουν ταλέντο οι άνθρωποι που ασχολούνται με την TV και το αντικείμενο και περισσότερο ο κ. Λάτσας καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

kalimera ...
enai ekloges exoume tha ginoun oi arpaxtes kai meta tha klisi

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ, ΑΡΕΣΤΗ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ ΕΜΠΑΡΚΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ "ΔΗΜΟΚΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ".
(ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?)

Ανώνυμος είπε...

Ενα εχω να πώ χωρίς να ειμαι οπαδός του νυν Δημάρχου, συνεχισε να αγνοείς Δήμαρχε αυτόν τον τύπο με τα γιαλιά που κάνει τον δημοσιογράφο και μόνο κερδος εχεις , αν ολοι οι πολιτικοί μας στη Δράμα είχαν την ίδια στάση με το Δήμαρχο θα είχαμε απαλλαγεί απο την παρουσία του συγκεκριμένου.