Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης ...


Και χτες, αυτά που σας λέγαμε πριν απο πολύ καιρό έγιναν, Ο κ. Αν. Τσιβκίνογλου , με την Νέα Εποχή.  Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης κατά την παρουσίαση του κ. Τσιβκίνογλου υπογράμμισε:

« Η παράταξή μας Νέα Εποχή-Νέα Δράμα στην νέα δημιουργική της πορεία στελεχώνει το ψηφοδέλτιό της, με άτομα που έχουν διάθεση προσφοράς και όραμα για τον τόπο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα. Θεωρούμε ότι η Τ.Α. προϋποθέτει σύνθεση ιδεών και απόψεων για το καλό της Τοπικής Κοινωνίας.

Αγαπητέ Τάσο σε καλωσορίζω στην μεγάλη αυτοδιοικητική μας παράταξη. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καθαρό και ωραίο αγώνα για το καλό του νέου Διευρυμένου Δήμου».
Από την πλευρά του ο κ. Τσιβκίνογλου τόνισε:
«Βρίσκομαι εδώ για να υλοποιήσω την απόφαση της ΝΕ του ΛΑΟΣ Δράμας η οποία ελήφθη με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία.
Με 14 ψήφους υπέρ και 1 κατά, αποφασίστηκε να συνεργαστούμε με την παράταξη Νέα Εποχή-Νέα Δράμα Γιατί κρίναμε ότι αυτή η παράταξη μπορεί να προσφέρει το κάτι περισσότερο για την Δράμα και έχει την πλέον αξιόπιστη αυτοδιοικητική πρόταση. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο .Θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την νίκη. Τέλος θα ήθελα να υποσχεθώ στους συμπολίτες μας, ότι το μοναδικό μας μέλημα είναι οι καλύτερες υπηρεσίες για τους δραμινούς πολίτες και η ανάπτυξη της Δράμας με σκοπό την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ dramaweb