Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Δήμαρχε τους έκαψες τους συμβούλους σου???

-Μια νέα εξέλιξη που πρώτη η karakaxadra δημοσιοποιεί. Mια karakaxadra, που βρίσκεται πολύ κοντά στην παράταξη, Νέα Εποχή νέα Δράμα μας ενημέρωσε, ότι επικρατεί ιδιαίτερος σκεπτικισμός, στην παράταξη του δημάρχου...


-Ήδη ,έχουν αρχίσει οι πρώτες κόντρες, που απειλούν την ενότητα της παράταξης και μάλιστα, εν μέσω της προεκλογικής περιόδου.
-Αφορμή, έχει σταθεί το πόρισμα της ανακρίτριας Δράμας, για το νέο Δημαρχείο. Να θυμίσουμε, ότι η παράταξη Πόλη και Ζωή, είχε καταφύγει στην εισαγγελία Δράμας για την υπόθεση των 540.000 ευρώ, που δόθηκαν επιπλέον στον εργολάβο, από τον Δήμαρχο και την παράταξη του, για την αποπεράτωση του δημαρχείου, πέραν της αρχικής συμφωνίας. Η εισαγγελέας Δράμας, διενήργησε έλεγχο παίρνοντας καταθέσεις, από τον Θωμά Μαργαρίτη, τον Κυριάκο Χαρακίδη και από εργαζόμενους στο Δήμο. Στη συνέχεια και μετά τα πρώτα στοιχεία διαταχθεί, η ανάκριση των 16 συμβούλων του Θ. Μαργαρίτη, οι οποίοι και ήταν αυτοί που ψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο, για να δοθούν τα χρήματα.
-Μετά από τις σχετικές εξηγήσεις τελικά εκδόθηκε το πόρισμα.
-Η ανακρίτρια Δράμας αποφάσισε, πως η υπόθεση δεν μπαίνει στο αρχείο και άσκησε ποινική δίωξη και στους 16 συμβούλους του Δημάρχου, με το άρθρο περί υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος.
-Δηλαδή, εκτός του σκέλους της πληρωμής από τους ίδιους των 540.000 ευρώ, μάλλον θα έχουν και ποινικές κυρώσεις.
-Μετά λοιπόν από την τακτική ανάκριση και εφόσον διαπιστωθούν τα ίδια, τότε η υπόθεση θα πάει σε τακτική δικάσιμο.
-Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν πρόκειται να τελεσιδικήσει μέχρι το πέρας των εκλογών. Παρ¨ όλα αυτά είναι δεδομένο ότι αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τις επερχόμενες εκλογές, σε ένα κλίμα γενικευμένων πανελλαδικών σκανδάλων .
Επιπλέον όμως γιατί απειλείται σοβαρά η συνοχή της παράταξης Nέα Eποχή Nέα Δράμα, όπου οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι ήδη ζητούν εξηγήσεις από τον Θ. Μαργαρίτη για αυτό το σοβαρό μπλέξιμο.
Κύριε, Δήμαρχε, μήπως θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στον Δραμινό Λαό και να πείτε την δική σας  αλήθεια για το τι έγινε??? Περιμένουμε, απαντήσεις...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμφιβαλω τα μεγιστα για το δημοσιευμα αυτο και θα μου το επιτρεψεις αγαπητο πουλι...το post βριθει ανακριβειων:
α. στη Δράμα δεν υπηρετεί ανακρίτρια , αλλά ανακριτής (δεν μπορείς να ξέρεις τόσες λεπτομέρειες και οχι αυτό)
β. ποινίκή δίωξη δεν ασκεί ο ανακριτής ,
γ. ΠΡΙΝ από την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ διενεργείται προκαταρτική εξέταση (αν προκειται για κακούργημα),
δ. εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ασκείται ποινική δίωξη με παραγγελία για ανάκριση,
ε. στην ανάκριση οι δήθεν κατηγορούμενοι απολογούνται ,
στ.ένας εισαγγελέας προ του θέσει μια υπόθεση στο αρχείο ή προχωρήσει τη διαδικασία ερευνά μόνο ότι μια καταγγελία είναι ''ουσία βάσιμη και επιδεκτική δικαστικής εκτίμησης'', δηλαδή αν δε τεθεί στο αρχείο δεν σημαίνει κάτι.
ζ. μετά το πέρας της ανάκρισης θα αποφασισθεί εάν θα οδηγηθεί ο κατηγορούμενος στο ακροατήριο...
Αγαπητή καρακάξα, μάλλον δεν τα έμαθες καλά και στη βιασύνη σου να εκθέσεις κόσμο έγραψες ότι σου κατέβηκε στο μυαλό και ότι έχει ακούσει το αυτάκι σου από κλαδάκι σε κλαδάκι που πετάς

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ΚΑΡΑΚΑΞΑ το δημοσίευμα σου βρίθει ανακριβειών :
α. Δεν υπηρετεί στη Δράμα ανακρίτρια αλλά ανακριτής ,
β. στο αρχείο τίθεται μια υπόθεση μόνο όταν είναι νόμω ή ουσία αβάσιμη (πχ παραγραφή αδικήματος, καταφανώς ψευδής καταγγελία, "βλακεία")
γ. για κακουργήματα υποχρεωτικά δειενεργείται προκαταρτική εξέταση για να αποφασισθεί εάν θα ασκηθεί δίωσξη,
δ. για κακουργήματα υποχρεωτικά διενεργείται ανάκριση,
ε. μετά το πέρας της αν΄κρισης αποφασίζεται εάν θα οδηγηθούν στο κροατήριο...
Αγαπητή καρακάξα σε ποιο ακριβώς στάδιο της διαδικασίας βρισκόμαστε??Ενημέρωσέ μας λίγο καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Το δημοσίευμα δεν είναι ανακριβές όπως ίσως να ήθελες αγαπητέ φίλε.
Επειδή έχεις αγωνία ( και δεν καταλαβαίνω γιατί) να σε πληροφορήσουμε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφος 1 του Νόμου 1608/1950 , σε συνδιασμό με το άρθρο 375 του Ποινικού Κώδικα από κοινού ( άρθρο 45 ΠΚ ) Η υπόθεση εκρεμεί στο στάδιο της κύριας Ανάκρισης.
Αντε για να ηρεμίσεις και να ξεκουραστείς...
Ερχονται δύσκολες μέρες για σένα μάλλον

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΤΙΖΕΣ ΤΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Tα κοράκια θα επιτεθούν στην καρακάξα και θα γίνει το έλα να δείς. Πάντως θεωρώ λίγο μαλακία αυτή την δημ0οσίευση χωρίς στοιχεία, αντε να σοβαρευτείται όλοι, για να κάνουμε σωστή επιλογή εμείς οι χαχόλοι που ψηφίζουμε.Πάντως ο κυρ θωμάς δεν νομίζω να έκανε τέτοια γκάφα αφού ώς νομικός τα ξέρει όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΙΛΕ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ.
Ο ΘΩΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ Ο ΤΖΙΜΑΣ
ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ (ΥΠΟΘΕΤΩ)

Ανώνυμος είπε...

Φίλη Καρακάξα,
θα πρεπει να μάθεις να δεχεσαι κριτική, δεν ξέρω αν χρειαστει να πας και στο Θιβέτ για διαλογισμό.και ειδικά όταν πραγματι γραφεις ανακρίβειες ..ο τελευταιος που θελει να σωθεί ο οποιος κλέβει χρηματα ειμαι εγω...
ομως θα πρέπει αυτά που δημοσιεύεις να είναι αληθή..αλλιώς είναι ψευδή και συκοφαντικά και σου απαρίθμησα τις ανακριβειες και τις δικονομικές χαζομέρες που γράφεις που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ανώνυμος είπε...

o latsas grafei, o latsas apantaei. a re karakaxa den sou eftane h efimerida grafeis kai anakribies sto blog sou. den sou eftane i kliniki sou bgikan kai ta ouiskia tis kokla. bouise oli h ellada alla esy koubenta. stou to travaei to afti fenete, exei kai bari xeri, ti na kaneis. grapse oxi mono magkies kai anakribies

Ανώνυμος είπε...

pantos kapoioi apo thn parataxh tou xarakidh elegan gi afto to thema edo kai kairo opos kai o latsas.
ena poulaki apo thn athina sfirize edo kai kairo oti tha dothei synexia sto thema pou tha thn prokalesh h kokla gia na vohthisei ton xarakidh pou oloi xeroume oti einai se poly diskolh thesh.afth einai h dhmokratia sthn xora mas kai afth einai h anexarthth dikaiosinh, na syzitane sto chokolat dyo mhnes prin thn apofash tou eisagelea pou tha parei kai oti etsy tha eklegei o xarakidhs

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΜΑΘΕΙΣ.
ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ 375 ΠΚ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΘΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥ Τ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ . ΤΟΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ????? 'η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ?????
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!