Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Αναστέλλεται η λειτουργία του ΙΚΑ στο Κάτω Νευροκόπι


Ο δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου, Μελέτης Μαυρίδης, έκανε λόγο για «άλλη μια δοκιμασία για τους κατοίκους της περιοΑναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του παραρτήματος ΙΚΑ Κάτω Νευροκοπίου.

Ο δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου, Μελέτης Μαυρίδης, έκανε λόγο για «άλλη μια δοκιμασία για τους κατοίκους της περιοχής», ιδίως τους ηλικιωμένους, καθώς θα υποχρεωθούν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες να μετακινηθούν μέχρι τη Δράμα για να εξυπηρετηθούν.

Σε δηλώσεις του επισήμανε ότι η Δράμα απέχει 42 χιλιόμετρα από το Κάτω Νευροκόπι, ενώ ο κάτοικος της τελευταίας κοινότητας πρέπει να διανύσει άλλα 42 χιλιόμετρα για να φτάσει στην πρωτεύουσα του δήμου.

Τόνισε, δε, ότι ο δήμος καταβάλει τα λειτουργικά έξοδα του παραρτήματος και το ΙΚΑ επιβαρύνεται μόνο με την μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Ο κ. Μαυρίδης απέστειλε επιστολή στον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ενώ έχει ενημερώσει για το θέμα τους βουλευτές του νομού, τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης.χής»