Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Την βασιλόπιτα των Δημοτικών Υπαλλήλων έκοψε ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης


Την βασιλόπιτα των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου μας έκοψε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης δίνοντας τις θερμότερες ευχές και διαπιστώνοντας ότι τα στελέχη του Δήμου καταβάλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τον πολίτη και τις ανάγκες του.


Ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της κοπής τόνισε: «οι ανάγκες μεγαλώνουν και οι καιροί απαιτούν γνώση και ταχύτητα στον χειρισμό των υποθέσεων των συνδημοτών μας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους συνδημότες μας αλλά και για να διευκολύνουμε το δικό σας έργο. Πριν από 1 χρόνο ξεκινήσαμε μαζί χέρι – χέρι για να εφαρμόσουμε τον Καλλικράτη.

Σήμερα μετά από σκληρή δουλειά είμαστε περήφανοι που είμαστε από τους πρώτους δήμους που ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες. Αυτό το οφείλουμε σε σας, σε όλους εσάς, που κάθε Δήμαρχος θα ήθελε να έχει στο στελεχιακό του δυναμικό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και να σας ευχηθώ το 2012 να είναι το ίδιο δημιουργική χρονιά όχι όμως πλέον μόνο στο κομμάτι του προγραμματισμού, αλλά και στην υλοποίηση και πραγματοποίηση των στόχων μας. Σας εύχομαι και πάλι καλή και δημιουργική χρονιά».