Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Το ξεκατίνιασμα στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται


Το ξεκατίνιασμα στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται ακόμη κι όταν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν απαξιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Ο λόγος για τον Κίμωνα Κουλούρη ο οποίος επιτέθηκε με απίστευτες εκφράσεις κατά του πρώην συντρόφου του, Χρήστου Παπουτσή.

Ο λόγος; Επειδή ο υπουργός τόλμησε να δεχθεί και να συγχαρεί τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για τη στάση τους απέναντι στον κ. Κουλούρη, ο οποίος αφού παραβίασε όποια κόκκινα φανάρια βρήκε μπροστά του, έβρισε χυδαία τους κακόμοιρους μεροκαματιάρηδες αστυνομικούς και πάτησε κι έναν από αυτούς...»

Σε μια καθαρά επικοινωνιακή κίνηση ο κ. Παπουτσής, έσπευσε να αγκαλιάσει τους αστυνομικούς και να «αδειάσει» τον κ. Κουλούρη ο οποίος είχε ήδη πάρει τα μηνύματα από την κοινωνία. Επικοινωνιακή ή όχι η κίνηση του Παπουτσή απόλυτα σωστή.

Τότε ξεκίνησε το σόου του κ. Κουλούρη ο οποίος χρησιμοποίησε απίστευτες εκφράσεις κατά του υπουργού. Του είπε χαρακτηριστικά:

«Αλήθεια, Χρήστο Παπουτσή τους συνεχάρης διότι μπροστά στο 15χρονο παιδί μου, που το ξέρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα τους να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης, Χρηστάκη Παπουτσή, γιατί περικυκλώθηκε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα; Τους συνεχάρης Χρήστο Παπουτσή γιατί εξύβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά σε έναν πολίτη που λέγεται Κίμων Κουλούρης;».

Και συνέχισε: «Αλλά άκουσε Χρήστο Παπουτσή, να εξηγηθούμε. Αποδεικνύεσαι αγνώμων, γιατί έλεγες πολλές φορές ότι "στον Κουλούρη οφείλω την εξέλιξή μου που με γνώρισε στον Ανδρέα Παπανδρέου". Και έχεις μίσος μαζί μου, έχεις το μίσος του κομπλεξικού, το μίσος του ανθρώπου που παρά την επιμονή σου και τις πιέσεις δεν δέχτηκα να συμπορευθώ στην επιλογή σου να βγάλεις τον Γιωργάκη Παπανδρέου».

Βέβαια, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς ασχολούμαστε με τον Χρηστάκη και τον Κιμωνάκο. Αλλά τι να πεις, το παλαιό και το νέο ΠΑΣΟΚ γίνανε μαλλιά κουβάρια.