Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Βρε τι κάνει ο πόθος για την εξουσία!!

Από τη στιγμή που ανέλαβε λέγαμε ότι δεν κάνει για αρχηγός της συντηρητικής παράταξης στη Δράμα ο ιεροψάλτης, ρε γίγαντα Τάσο. Να που ήρθατε στα λόγια μας. Άλλα να διαλύσετε τη Νέα Εποχή-Νέα Δράμα-Νέα Πορεία για να έλθει σε σας, "μετά Βαΐων και Κλάδων", ο σοσιαλιστής Πρύτανης της Δραμινής πολιτικής μαζί με τους δικούς του κρατικοδίαιτους Πασόκους, ποτέ δεν πέρασε από τις πολιτικές μας αναλύσεις και "ασκήσεις επί χάρτου"!

Βρε τι κάνει η εξουσία!!

Μέχρι και τα απομεινάρια μιας παράταξης, που βύθισε μια ολόκληρη πόλη στην ανυποληψία και στην οπισθοδρόμηση, να κάνουν πέτρα την καρδιά τους για να δημιουργήσουν το "πολυδύναμο και πολυσυλλεκτικό" νέο σχήμα με τα σκληροπυρηνικά τοπικά στελέχη που υπηρέτησαν πιστά τις καταστροφικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ
(ή απλώς είχαν το ΠΑΣΟΚ ως όχημα κατάληψης θέσεων) και να προσφέρουν "κλάδον ελαίας" στους δικούς τους αντάρτες και "προδότες" (κατά τα λεγόμενα σας την προεκλογική περίοδο) για το καλό της Δεξιάς που μαζί υπηρετήσατε από τους προηγούμενους δύο πόλους τοπικής αυτοδιοίκησης - που εσείς μας καταντήσατε εδώ ως τοπική κοινωνία, 16 χρόνια ο ένας πόλος, 12 χρόνια ο άλλος, με την αδιαφορία της κεντρικής κυβέρνησης να ενισχύει το καταστροφικό σας έργο- και σε όλους τους τόνους διατυμπανίζατε και μας ξαναθυμίζατε ότι κάποιοι ήταν και μέλη της περιβόητης "Συμβουλευτικής".
Άμα δούμε και τον Στεφανίδη δίπλα σας θα μας έχετε καταπλήξει με το ανεπανάληπτο "παζαρτζίδικο" πολιτικό σας παιχνίδι για την κατάληψη της εξουσίας και της πραγματοποίησης του οράματος σας για τον τόπο που τόσο πολύ αγαπάτε!!!


Η φωτογραφία δώρο.