Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ενώ εδώ στη Δράμα έχουμε εκπομπάρες!

Ο Μάικ ο Φασολάκης και ο Ψινάκης είναι αδέρφια μιας παρακμασμένης τηλεόρασης! ...........
Ναι! Ναι! Όπως τα γράφετε!! Εδώ στη Δράμα έχουμε εκπομπάρες, όπως οι "Παρεμβάσεις" στο Σταρ, η εκπομπή του Γκέρτα και του, κατά τα άλλα αξιαγάπητου, Φυλακτού που έχει μάθει να λέει το δεξιό εθνικοπατριωτικό του ποίημα, ο μέχρι πρότινος ανεκδιήγητος Τσιβκίνογλου και ο κατάλογος είναι μακρύς.

Όλες, αποτέλεσμα κοπιώδους δημοσιογραφικής δουλειάς, με έρευνα σε βάθος και προσέγγιση όλων των απόψεων που εμπλέκονται στα θέματα που παρουσιάζονται μέσα από αυτές. Η δεοντολογία ποτέ δεν παραβιάζεται και δεν υπάρχει ποτέ, μα ποτέ, επιμονή σε συστηματική σπίλωση συγκεκριμένων προσώπων, π.χ. ο δήμαρχος Δράμας.

Ειδικά στο θέμα της πολιτικής πολυφωνίας, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Όλοι έχουν θέση και τον τηλεοπτικό χρόνο που τους αντιστοιχεί, και τους ανήκει φυσικά γιατί οι συχνότητες είναι δημόσιες να μην το ξεχνάμε αυτό, αρκεί να είναι κολλητοί τους ή να φουσκώνει η τσέπη του παντελονιού τους!


Η παρακμή στην τοπική τηλεόραση είναι μεγαλύτερη από την κατάντια του Μάικ του Φασολάκη στην πανελλαδικής εμβέλειας τηλεόραση γιατί εδώ γίνεται με τον πιο αναίσχυντο τρόπο από τους ελέγχοντες τα τοπικά κανάλια η αμετροεπής προπαγάνδα τους σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία, πολλές φορές, με τους διάφορους ισχυρούς κύκλους της Δράμας, ιδιαίτερα οι κύκλοι συντηρητικών πεποιθήσεων, που έχουν τον τρόπο να επηρεάζουν τα τοπικά ΜΜΕ.