Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

“Ανασχηματισμός” στη Ν.Δ.-Όλα τα ονόματα...

Αρκετές εκπλήξεις και πολλά νέα πρόσωπα προκύπτουν μετά τις αλλαγές του Αντώνη Σαμαρά.Μένει να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο σχήμα έχει ως εξής:Στις θέσεις των αντιπροέδρων του κόμματος παραμένουν οι κύριοι Δήμας και Αβραμόπουλος, γραμματέας προγράμματος του κόμματος ο κ. Στυλιανίδης, όπως γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού ο κ. Χαρακόπουλος.Στην τριάδα των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων μπαίνει ο Ν. Δένδιας.Τομείς:Τον τομέα άμυνας αναλαμβάνει ο κ. Τζίμας.Τον τομέα εμπορικής ναυτιλίας αναλαμβάνει ο κ. Πλακιωτάκης με αναπληρωτές του κ. Αγιάσογλου και Κόκικινο, ενώ τον τομέα Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Π. Παναγιωτόπουλος με αναπληρωτή τον κ. Κ. Γκιουλέκα.Νέος εκπρόσωπος του κόμματος είναι ο Γιάννης Μιχελάκης, έως τώρα διευθυντής της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.
 Eνώ αυτόν της δικαιοσύνης ο κ. Τζαβάρας με αναπληρωτή τον κ. Γκαραγκούνη.Στο οικονομικό επιτελείο του κόμματος δεν υπάρχουν αλλαγές. Οι κύριοι Σταϊκούρας και Μυταράκης παραμένουν και ως τρίτος αναπληρωτής τομεάρχης ορίζεται ο κ. Βρούτσης στη θέση του κ. Καράογλου που αναλαμβάνει τον τομέα Εργασίας.Στον τομέα Τγείας οι κ. Γιαννόπουλος και Γιακουμάτος, ενώ τον τομέα προστασίας του πολίτη αναλαμβάνει ο κ. Βρούτσης.Τον τομέα πολιτσμού αναλαμβάνει ο κ. Δαβάκης με αναπληρώτρια την κ. Τσουμάνη.Στον τομέα περιβάλλοντος μένει ο κ. Μητσοτάκης με αναπληρωτές του τον κ. Καντερέ και τον κ. Αυγερινόπουλο.Ο κ. Σπηλιωτόπουλος που επιστρέφει σε τομέα ευθύνης αναλαμβάνει τον τομέα παιδείας με αναπληρωτή του τον κ. Ταλιαδούρο.Δημιουργείται νέος τομέας ΜΜΕ τον οποίον αναλαμβάνει ο κ. Κεδίκογλου

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανακύκλωση πολιτικού προσωπικού με χρωματισμό στα κάδρα της πολιτικής, μια από τα ίδια με διαφορά τον κ.Τζίμα ίσως κουνήσει λίγο τον χοντρό του πενταγώνου. Μεγάλη ευκαιρεία για να δείξει το ταλέντο του.