Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κλοπή σε συνεργείο αυτοκινήτων Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη θήρα ελαφιού

1. Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός , ο οποίος χθες (11-1-2011) και ώρα 21:30΄ στη Δράμα, κατελήφθη να κατέχει δύο (2) νάυλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 36,7 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.
2. Απογευματινές-βραδινές ώρες της 10 προς 11/1/2011, άγνωστος-οι δράστες, αφού παραβίασαν κεντρική είσοδο συνεργείου αυτοκινήτου επί της εθνικής οδού Δράμας – Κ.Νευροκοπίου, εισήλθαν εντός αυτού και αφαίρεσαν δύο (2) διαγνωστικά μηχανήματα με τα παρελκόμενά τους, καθώς επίσης ένα αλυσοπρίονο και ένα δραπανοκατσάβιδο, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη.


Προανάκριση για την ανακάλυψη των αγνώστων δραστών διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.




3. Από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας, συνελήφθη ένας 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος την 7-1-2011 και ώρα 18:20΄ στο 36ο χιλ. της Εθνικής οδού Δράμας – Ξάνθης (Δ/ση Μεσοχωρίου), σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε, βρέθηκε τόσο στο χώρο των αποσκευών, όσο και στο ρυμουλκούμενου τμήμα του οχήματος (τρευλορ), μεγάλη ποσότητα τεμαχισμένου κρέατος συσκευασμένο σε δεκατρία (13) σακιά, το οποίο όπως διαπιστώθηκε προερχότανε από δύο ελάφια. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αρμόδια Υπηρεσία (Δασαρχείο Δράμας), η οποία επιλήφθηκε της προανακρίσεως, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτ/το με το τρέυλορ, όλη η ποσότητα του κρέατος που ανέρχεται στα 132,5 κιλά, ογδόντα (80) φυσίγγια, δύο (2) φυσιγγιοθήκες, ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι.