Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλής Βρύσης...

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλής Βρύσης, θεωρώντας ότι το “Δρώμενο του Μπαμπούγερου” και φέτος είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και ότι υπήρξε μεγάλος αριθμός επισκεπτών από όλη την Ελλάδα στο χωριό Καλή Βρύση, έχει υποχρέωση ναευχαριστήσει :- Τον Δήμο Προσοτσάνης και τον Δήμαρχο κ. Α. Λύσσελη καθώς και την Δ.Η.Κ.Ε.Π. για την οικονομική κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους της εκδήλωσης.- Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γ. Ξανθόπουλο.- Το κτήμα Κ. Λαζαρίδη για την αποκλειστική προσφορά του κρασιού.- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιθέας «Το Δύσωρο» που είχαν το ρόλο του κουμπάρου φέτος.-Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης, καθώς και την Αρχαιολογική Υπηρεσία Δράμας.

- Όλα τα ΜΜΕ (τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά ) που προβάλλουν στα πέρατα της γης το Δρώμενο μας και το έκαναν για άλλη μια φορά γνωστό.
Τέλος ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του χωριού, τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το δρώμενο, τους μουσικούς και όλους τους χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου, και κυρίως όλα τα ακούραστα άτομα που φόρεσαν την μεταμφίεση του Μπαμπούγερου.

Τιμή μας η παρουσία πολλών επωνύμων και ανωνύμων πολιτών στο χωριό της παράδοσης. Παρόντες ο Υπουργός κ. Χρήστος Αηδόνης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστας Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Κυριάκος Χαρακίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας κ. Θόδωρος Μπέσσας, ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Γιάννης Ετόγλου, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας κ. Δημήτρης Μανώλας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Προσοτσάνης κ.κ. Γιάννης Τερνεκτσής, Θανάσης Τσελεμπής, Γιώργος Παπαμιχαήλ και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, καθώς και Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Σημαντική η παρουσία και του Πρόεδρου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας κ. Αθανάσιου Σάμιου.

Καθήκον του Συλλόγου να συνεχίσει τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.









Με εκτίμηση

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού

Συλλόγου Καλής Βρύσης